search_button
Kako sudjelovati

Implementacija EOS CODE-a je dobrovoljna.

Kako biste se obvezali na EOS CODE i počeli s njegovom primjenom, morate biti turoperator ili turistička agencija. To uključuje turističke agencije koje organiziraju putovanja u inicijativi i receptivi, turoperatore u inicijativi te DMC tvrtke. EOS CODE se većinom odnosi na paket aranžmane.

Tijekom prvih radnih stadija EOS CODE, samo turoperatori i turističke agencije koje su članovi pet udruga država članica koje sudjeluju u projektu moći će se prijaviti kao potpisnici. Naknadno će EOS CODE postati dostupan svim turoperatorima i turističkim agencijama u svim državama članicama.

EOS CODE osmišljen je prvenstveno za manje tvrtke, no nijedna tvrtka neće biti isključena zbog svoje veličine. Održivi turizam i poboljšanje kvalitete usluga cilj je svakog “igrača” u turizmu.

Prije no što se prijavi za registraciju, kandidat za potpisnika mora pažljivo pročitati i prihvatiti 9 EOS CODE načela, koja će morati primijeniti. Stoga, kada kliknete na EOS CODE na ovoj stranici ili na dio Registracija, bit ćete preusmjereni na EOS CODE Načela. Tek nakon što pritisnete Prihvaćam, dobit ćete pristup Obrascu za registraciju kako biste ga ispunili.

Vaša prijava proslijedit će se na odobravanje nadležnoj udruzi u vašoj zemlji.
Kada vaša prijava bude prihvaćena, postat ćete registrirani korisnik s punim pristupom svim sadržajima na ovim internetskim stranicama.

Kratak i jednostavan Trening provest će vas kroz sve korake potrebne za implementaciju EOS CODE-a. Po završetku osposobljavanja i nakon što prođete Test samovrednovanja, moći ćete pripremiti svoj godišnji plan djelovanja te početi s implementacijom EOS CODE-a u svim područjima svoga poslovanja, kako je u njemu navedeno.

Pitanja koja nisu navedena u sekciji "Često postavljana pitanja" možete uputiti (na engleskom jeziku) na e-adrese info@eoscode.eu i support@eoscode.eu ili se možete obratiti (na svom jeziku) udruzi koja je odgovorna za implementaciju EOS CODE-a u vašoj zemlji. Detalje o njihovim kontaktima pronaći ćete u dijelu "Partneri" i/ili u EOS CODE brošuri.
Account Login
User Name:
Password:
Register
Forgot Password ?

Login
Leaflet

   
The Project "EOS CODE" is part of the EU's Competitiveness and Innovation Framework Programme (CIP), which aims to encourage the competitiveness of European enterprises.
Design & development by pureblack