search_button
EOS CODE – TRAVELIFE
Sinergija za održivi turizamTvorci EOS CODE-a i ECEAT, tijelo odgovorno za TRAVELIFE, dobro uhodanu i u mnogim eurpskim zemljama raširenu inicijativu za održivi turizam, odlučili su se na blisku suradnju ovih dvaju programa u budućnosti.
Zajednička načela koja ova dva projekta dijele te njihova komplementarna narav idu u prilog ovoj sinergiji.

EOS CODE se može smatrati prvim korakom u razvoju održivosti. Razumljiv je i jednostavan za implementaciju pa se može koristiti kao prvi korak u daljnjoj implementaciji formalnijeg TRAVELIFE-a. Turoperatori i turističke agencije koje će implementirati EOS CODE okoristit će se lakim pristupom TRAVELIFE-u, putem svojih ovlaštenih udruga, koja će odobravati (ili ne odobravati) njihove prijave.
 

Prvih 100 članova (turoperatori i turističke agencije) iz svake udruge koje sudjeluje u projektu, a koji se odluče priključiti TRAVELIFE-u –nakon što se priključe EOS CODE-u – do kraja 2013. godine moći će to učiniti BEZ IKAKVE NAKNADE!

Internetske stranice: www.travelife.eu

 

Account Login
User Name:
Password:
Register
Forgot Password ?

Login
Leaflet
   
The Project "EOS CODE" is part of the EU's Competitiveness and Innovation Framework Programme (CIP), which aims to encourage the competitiveness of European enterprises.
Design & development by pureblack